Om oss

OM OSS

Ljungby RC-klubb grundades 2016 och har medlemmar i alla åldrar. Något vi tycker är extra roligt är att många familjer är med och flyger. Det är ofta både tjejer och killar i alla åldrar på flygfältet och flyger, dricker kaffe och har picknick med grillat. Klubbens flygfält heter Ljunglanda och ligger strax söder om Ljungby i direkt anslutning till Ljungbyporten. Vi har klubbstuga, stort skärmtak, 230v el och utedass intill våran 200meter långa gräsrullbana. Fältets närhet till Ljungby och samtidigt öppna placering gör det till ett omtyckt modellflygfält.

 

Vi flyger allt mellan himmel och jord. Det finns mycket kunskap i klubben och vi välkomnar alltid nybörjare. Oavsett om det är flygplan, helikopter eller multirotor så kan vi hjälpa dig igång. Vi har skolflygplan med dubbelkommando för skolflyg.

 

Våra fältregler är enkla. Du skall ha en gällande försäkring och bara flyga söder om rullbanans norra långsida. Alltså flyg ut över de öppna landskapet och inte över depåområdet. Är det flera piloter som flyger samtidigt så skall man stå samlade så att en god kommunikation kan upprätthållas. I övrigt har vi inte restriktioner beträffande modellval eller flygtider.

 

Ljungby RC klubb hoppas på många roliga stunder i luften och på marken. Varmt välkomna.

Styrelsemedlemmar

 

Ledamot

Tom Nordqvist tom.nordqvist@me.com

 

Ledamot

Bert Sernekvist sernebert@gmail.com

Ordförande

Amir Rahimi

rahimi107@hotmail.com

037280444

 

Kassör

Andreas Dahl andreasdahl79@gmail.com 0703104606

Sekreterare

Henrik Torphammar henrik.torphammar@gmail.com

 

Bidragsansvarig

Mattias Arnesson arnesson_mattias@hotmail.com

LJUNGBY RC-KLUBB

Det är i Ljungby det händer!

 

Ljungby RC-klubb grundades 2016 och har medlemmar i alla åldrar. Vi flyger allt mellan himmel och jord.

Kommande möten

 

 

Kontakta oss

 

Ljunglanda, Ljungby

 

Email: ljungbyrc@gmail.com

 

Copyright. All Rights Reserved